Retourneren

Wij hanteren een retourbeleid van 14 dagen. Dit betekent dat je na de ontvangst van je artikel(en) 14 dagen de tijd hebt om een retour aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin je deze hebt ontvangen; ongeopend. Ook heb je het aankoopbewijs nodig. Om een retourzending aan te vragen kun je contact met ons opnemen via info@wijnwinkelbreda.com. Wanneer je retourverzoek wordt geaccepteerd, sturen we je een retouretiket en instructies om het pakket naar ons terug te sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder dat hiervoor een retourverzoek is aangevraagd, worden niet geaccepteerd.

Zodra je retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, laten we je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Bij goedkeuring wordt het bedrag automatisch terugbetaald via je oorspronkelijke betaalmethode. 

Helaas is het niet mogelijk om afgeprijsde artikelen te retourneren.

LET OP: Gebruik voor de retourzending dezelfde doos waarin je het artikel hebt ontvangen, om schade te voorkomen.

Schade en fouten
Controleer je bestelling na ontvangst en neem direct contact met ons op wanneer een artikel defect of beschadigd is, of wanneer je het verkeerde artikel hebt ontvangen.