• Restaurant BREDA

  Bij Restaurant BREDA, krijgt het Bourgondische leven van onze geboortestad hoofdstedelijke allure. Een moderne internationale keuken op hoog niveau, in een warme en toegankelijke entourage in hartje Amsterdam.

  Naar de website 
 • KleinBREDA

  Klein BREDA

  Klein Breda is het zusje van Restaurant BREDA, maar met een eigen identiteit. De sfeer is huiselijk, informeel en vooral gezellig. Bij restaurant Klein BREDA serveren wij voor lunch en diner een Chef’s menu met seizoensgebonden producten.

  Naar de website 
 • Trattoria BREDA

  Trattoria BREDA is een eigentijdse Trattoria waar een prachtige houtoven in de zaak centraal staat en met de mooiste Italiaanse producten wordt gewerkt. De kookstijl is modern Italiaans, aangevuld met klassiekers.

  Naar de website 
 • Maris Piper Brasserie

  Restaurant Maris Piper is een eigentijdse luxe brasserie, waarbij het draait om producten van hoge kwaliteit. In het restaurant werken wij met Nederlandse producten, maar serveren wij ook buitenlandse delicatessen.

  Naar de website 
 • Maris Piper Chef's Table

  Aan het achterste gedeelte van Maris Piper hecht zich de Chef’s Table – een exclusief restaurant rondom de open keuken van Maris Piper. Er zijn slechts 12 stoelen beschikbaar aan de Chef’s Table om een intiem en persoonlijk diner te garanderen.

  Naar de website 
1 van 5